Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Разни мой мисли за обстановката в страната, различни теми и събития касаещи обществото, интересна музика и др.
Автор: thrasher Категория: Лични дневници
Прочетен: 211281 Постинги: 41 Коментари: 121
Постинги в блога от Септември, 2010 г.
Ето какво открих тая сутрин в bg.altermedia.info

Бедствено положение около легендарен цигански блок September 15th, 2010 ·  

image30-дневно бедствено положение обяви ямболският кмет Георги Славов след инцидент, при който 11-годишно дете изпадна в кома. То е валидно на територията около бл. 20 в града, където цигани, настанили се в него незаконно и приканени на напуснат, цял ден днес буйстваха и чупиха стени с чукове (виж снимки в “Ямбол свят”). Панел от блока в кв. “Райна княгиня” е паднал върху малката Бюлбюл, която е с травми на черепа, гръдния кош, таза и с много други увреждания. Детето е настанено в реанимацията на ямболската болница с опасност за живота. Тежкият инцидент бе кулминацията на напрежението около сградата. Причина за извънредното положение обаче станаха многобройните опити на незаконно пребиваващите в нея цигани да я разрушат, въпреки намесата на полицейските и общински органи. Конфликтът назря, след като бе издадена заповед бл. 20 да бъде освободен до 16 септември, след което да се разруши. Някои от нелегалните му обитатели, повечето от които многолюдни фамилии, започнаха да се изнасят, но други започнаха да разбиват панелите с чукове и лостове. Въпреки признанията, че апартаментите не са техни, те питаха как държавата може да се отнася така и къде да отидат с многото си деца. Повечето останали цигани са настроени войнствено, кълнат и заплашват всеки, който опита да се приближи до блока, видяха репортери. Блокът се руши от години, в него няма ток, вода, липсват цели стени и прозорци. Сградата е обявена за непосредствено опасна за живота и здравето на живеещите в нея след обследване на специална комисия от май 2010 г., като въз основа на протокола от него има издадена заповед на кмета за премахване на строежа. Утре е крайният срок за доброволно изнасяне на незаконно настанилите се в бл.20.


Не мога да проумея как в нашата държава с 65 хилядна полиция, не се намериха 10 полицая да вземат да ги укротят тия разбеснели се мангали. То какво ли има за проумяване... Цяла Европа е ревнала срещу Франция, която се опита да се защити от техните набези. Явно проблема с циганите придобива все повече Европейски размери. Тая сган се размножава като плъхове. Време е всички европейски държави да седната на една маса и да решат какво ще ги правят.

Категория: Лични дневници
Прочетен: 3083 Коментари: 2 Гласове: 3
Последна промяна: 16.09.2010 06:40
11.09.2010 06:43 - 11.09
Честит 11.09! Преди 9 години американското правителство и тайни служби извършиха терористичен акт срещу своя собствен народ, взривявайки два самолета в Световния търговски център. Много от евреите работещи в кулите тоя ден не са били на работа. Месеци преди това и в двете кули са кипяли усилени ремонти, според някой от разследващите журналисти това са били дейности по залагането на експлозиви в сградите. Почти всички от тия журналисти стигнаха до един и същ извод-сградите са рухнали поради контролирано взривяване. При кадрите от кула 7 това направо е очевадно. много от тия журналисти стигнаха твърде далеч и бяха принудени да млъкнат. За всички терористични актове съответно бяха натопени Осама и неговата АлКайда, които всъщност бяха измислица на ЦРУ(АлКайда е кодово име на списък на ЦРУ с издирвани терористи от арабския свят). Всичко това беше предтекст за нападането на Ирак (въпреки че Осама се криеше в Афганистан), а по-късно и Афганистан-и двете суверенни държави. При което световната общност и ООН просто си замълчаха. И доказателството за всичко се оказа един паспорт на арабин изпаднал от горящата със около 2000 и повече градуса кула, който беше намерен в хода на разследването и разчистването на останките.
Резултатът:
Хиляди цивилни невинни жертви, между които жени и деца. Стотици военни жертви(в това число и българи). Повечето от тях млади момчета едва прехвърлили 20. Много от тях простреляни от приятелски огън. Още по голям брой ранени.
Вече 9 години нито една от двете войни не е приключила. За какво?!? Садам нямаше оръжието което Буш търсеше, Осама отдавна е потънал в забвение(той не е и съществувал никога). Отговорът е Новият Световен Ред. Тотален контрол чрез налагане терор и създаване на илюминатската империя.
Честит 11.09! Хора отворете си очите!
Категория: Политика
Прочетен: 3536 Коментари: 5 Гласове: 3
Последна промяна: 11.09.2010 06:47
Търсене

За този блог
Автор: thrasher
Категория: Лични дневници
Прочетен: 211281
Постинги: 41
Коментари: 121
Гласове: 70
Архив
Календар
«  Септември, 2010  >>
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930