Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.09.2011 17:11 - Политиците ни са в несвяст
Автор: thrasher Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1560 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 29.09.2011 17:22


Наблюдавате ли какво се случва в последно време с нашите политици, как всички запяха в един глас да не политизираме протестите. То не беше Бойко не беше Гошко... Даже Гошко свикал Съвета за национална сигурност. Явно господата политици са доста обезпокоени от факта да не би случайно политизирането на протестите да им прецака предизборната надпревара, дори може би по - зле - да се стигне до преврат. Покрай цялото това вайкане за политизирането нашите момчета ми се струва че пропуснаха един голям и очеваден факт: ГОСПОДА ПОЛИТИЦИ ПРОБЛЕМЪТ НЕ Е В ПОЛИТИЗИРАНЕТО НА ПРОТЕСТИТЕ, А В ТОВА ЧЕ ТЕ ЗАПОЧНАХА ДА СТАВАТ НА ЕТНИЧЕСКА ОСНОВА. На народа му писна да толелирате циганите - Саркози ви го каза в очите - циганите са паразитите на държавата. Вие ги направихте такива господа политици. С вашата политика и моделът на етническа търпимост. Само дето тоя модел май леко се оказа фалшив. Създадохте чудовище, което сега е на път  да изяде вас самите. Хората им писна от кражбите на мангалите, срещу които полицията е безсилна (те, полицаите ги бива само да разгонват пиещите бира по пейките в градската хлапета, видяхме ги колко са силни на протестите, добре че беше жандармерията за да не излезнат нещата от контрол във Варна). Хората им писна циганите да изнасилват старици за 5 лева и да лежат едва по 2-3 години, някой даже минават с условна. Хората им писна да плащат разпределение на ВиК, с което разпределение реално плащат водата на циганите. Хората им писна да си плащат данъци, такси и винетки, а циганите спокойно да си карат раздрънканите жигули без преглед, застраховка и винетки, че даже и без книжки. Народът му писна да гледа как полицаите са безсилни когато енергото влезе в махалата да спре на някой мангал тока.  Иначе умеете да експлоатирате народа си. Да бачка по 10 часа за минималната заплата, която в нормалните държави е дневната надница на един общ работник. Обещавате да направите това и онова но после когато власта ви опияни бързо забравяте думите си. Пред този гняв народен вие се оказахте безсилни.
Хора, българските политици днес са в несвяст и само повтарят като в някоя мантра: "Не допускайте протестите да се политизират!". Те нямат адекватна реакция на създалата се ситуация, защото народът този път ги изненада. Нямат и решение на проблема и дори в момента не могат да намерят такова, защото са неадекватни. Реакциите са им като на пиян шофьор с 3 промила алкохол в кръвта. Властта ги опияни твърде много и тези протести дойдоха за тях като гръм от ясно небе. Нещата са извън контрол, а те стоят и само повтарят едно и също чудейки се какво да направят. И нито ареста на цар Киро, който си беше чисто техен трик за отклоняване на вниманието, нито кордоните ще спрат разбеснелия се народ. ГОСПОДА ПОЛИТИЦИ, ЧАШАТА ПРЕЛЯ. Народът днес иска справедливост и равенство за всички, а не реверанси към една раса, която е доказано че не може да бъде интегрирана в условията на съвременното общество .
ГОСПОДА ПОЛИТИЦИ, ИЗЛЕЗТЕ ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА СИ КОМА И ОСЪЗНАЙТЕ КАКВО СЕ СЛУЧВА! На прага сме на етнически конфликт и тук партиите нямат място. Определено фалшивия ви етнически модел не сработи и сега е време да платите за грешките си, вашите и тези преди вас.



Гласувай:
4



Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: thrasher
Категория: Лични дневници
Прочетен: 210626
Постинги: 41
Коментари: 121
Гласове: 70
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031