Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2010 21:29 - За изцелението от болестта "циганска напаст"
Автор: thrasher Категория: Политика   
Прочетен: 7191 Коментари: 12 Гласове:
4

Последна промяна: 27.09.2011 06:40


Поста ми е по повод на това което tirith писа в своя блог по темата Неизбежното изчезване на българите!!!

tirith.blog.bg/politika/2010/05/12/neizbejnoto-izchezvane-na-bylgarite.544351


  Моля хората, които презират думите национализъм и расизъм и те за тях са табу, да не си губят времето с моя пост, доста е дълъг!!!

   Seig Hail на всички бели братя и сестри! Поздравявам ви с високо вдигната дясна ръка! Не мога да остана настрана от темата и ще ви кажа какво е моето мнение по въпроса и то определено не е да направим циганите на сапун или да ги избием в газовите камери. Има доста по хуманен и етичен начин(ако думата етика значи нещо все още).

Всеки месец на тези от вас които работят(и на мен в това число) ни се отдържат данъци. Например 10% плосък данък, осигуровки и разни там други. В тия разните други има 2-3, а може и повече процента, които отиват за обезщетения на трайно безработните и разни социални помощи. Сетете се кой храни мангалите и от къде идват помощите им?!? Освен от разните ромски фондации, които се опитват да интегрират тия полухора-полумаймуни, голяма част от парите излизат и от нашият джоб. С риск да звуча като Волен Сидеров и аз ще кажа, че в България срещу българите се провежда политика на геноцид(Волен го е казвал много пъти, Расате също и това е абсолютно вярно). Как няма да раждат мангалите по много деца?!? Ще ви го обясня от гледаната точка на теорията за естествения подбор на Чарлз Дарвин. Всички сте чували за нея предполагам. Учи се в 10-ти клас по Биология.

Когато на едно животно му създадеш, или то получи добри условия за живот, неговия инстинкт му казва да се размножава. Това правят в момента и това правиха всички правителства в България-създаваха среда за добър живот на мангалите. И вие по цял ден да лежите и да се чудите какво да правите и вие ще правите деца. Мангалите не плащат ток, вода, данъци, осигуровки, а се ползват със същите права в системата както нас белите хора. Когато ви се наложи да влезете в болница ви искат куп пари въпреки, че се осигурявате, а мангалите без осигуровки получават същите услуги безплатно. В тая връзка една българска майка трябва да плати прилична сума за да роди нормално, но на една циганка отново нищо не и се взема за това. Ако вие не си платите тока ви режат, ако не си платите водата и парното ви съдят. Вземат ви всичко, за което сте работили с години и сте изкарвали парите си кръв и пот. А на тях какво им вземат-нищо! Защото нямат нищо. И в затвора не ги вкарват, въпреки че когато ченгетата влезнат да арестуват някого в махалата, мангалите изкачат с колове и брадви или пък когато влезнат да им режат тока или водата. Виждали сте много такива кадри на тълпи мангали, които при най-малкото врякване на някой от тях наизлизат с брадвите. Това е един много добър пример за стадно животинско поведение, което по моему е добро доказателство, че мангалите не са хора а са близки до маймуните. Подобна реакция при заплаха на едно от животните в стадото се наблюдава при шимпанзета и горили. Когато едно от животните от маймунското стадо е застрашено или нападнато от хищник и изквичи, останалите започват да замерят с камъни и сопи хищника докато той не отстъпи.

Друг факт, много важен. Ако мангалите имаха желание да се интегрират успешно и да живеят наравно с белите хора, като интилигентна раса, те щяха да си пращат децата на училище, нямаше да правя по 4-5 деца и да се чудят как да ги хранят, щяха да се стремят да се доближат до нормите приети в нашето общество. А те напротив държат се като животни. Размножават се безконтролно, знаейки че държавата ще им даде поредната доза помощи и не се стремят към образованието и познанието, което ще им позволи да се интегрират. Особенно важно е да отбележа, че когато българин се нареди да се регистрира за социални помощи и като социално слаб, през дома му минават няколко проверки, проверяват го за спестявания в банката, за имоти и т.н. И накрая какво?!? За него помощи няма!!! И не само това ами му казват: „Продай си колата, телевизора, пералнята и т.н. и живей от парите...“ Извинете ме господа управляващи обаче аз съм бял човек, с разум и мъсъл. Не съм двукрако животно– получовек-полумаймуна и живея в 21 век, където радиото, телевизията, тока, водата, интернет, пералнята не са лукс, а необходимост. Аз имам права по конституция, които вие не ми давате. И това са правата ми да ми осигурите работа и препитание, да имам свобода на словото и достъп до безплатно образование и медицински услуги. Всичко това вие го давате на мангалите, създавате им добри условия на живот и те се множат.

След всичко това което изписах дотук разбирате сами какво е най-важното решение на проблема или поне догатвате. РЕШЕНИЕТО Е СЛЕДНОТО. Спираме всички помощи за мангалите – т.е. Отдържането на пари от работещите хора, които отиват за трайно безработните. Така ще секне голяма част от потока от помощи за мангалите. Същите тези пари може да отиват като субсидии за многодетните бели майки(примерно тия с три и повече деца), но при условие, че децата посещават редовно училище. Може да се увеличи обезщетението за майчинство и неговия срок. Сега ако се нелъжа е две години. Това е твърде недостатъчно за една майка да отгледа здрави и добре развити деца. Срокът трябва да е минимум 3 или 4 години. Работата на жената е да гледа деца и да върти къща.

Друг момент, който влияе доста отрицателно на ниската разждаемост е ниският стандарт на живот на белите хора. Както казахме вече мангала е животно. Не му трябва много: храна , вода, покрив и цял ден да лежи. Че жовота им е тежък това не е вярно. Не живеят в лукс, но това им стига. Белите хора се борят да изградят дом със здравословни и цивилизовани условия на живот, за да отгледат здраво поколение. А мангала той и на поляната да се роди пак ще оцелее.

Важен фактор е и продължителноста на работния ден. В България белите хора са принудени да бачкат редовно над 8 часа. В 90% от случаите работното време на средностатистическия българин е поне 10 часа. Като към това прибавиш и отиването на работа сутрин и прибирането му в къщи плюс съботите, в които също се работи, като удариш калема накрая излиза, че средно статистическия българин прекарва по около 8 до 12 часа седмично със семейството си(не броим почивния ден неделя, а някой бели хора работят и в неделя). Та как очаквате такива хора да правят деца. Представете си скапаният от работа мъж за какво си мисли вечерта в 8, когато се е прибрал в къщи и какво му се прави. Ми пий му се една ракия, псува политиците докато гледа новините, в 8,30 похапва, после заспива докато жена му гледа Биг Брадър или ония турско-мангалски сериали. На другата сутрин се събужда към 6-6,30 с мисли, че ще закъснее за работа и дали днес ще има заплати или шефа няма да го прати на улицата щото има криза. А мангала – него кво му пука. Нито се е скапал от работа нито мисли какво ще яде и т.н. неща дето белите разумни хора си ги мислят, ами кво мислите – дотаковало му се. Награбва жената и див секс до сутринта. Не е нужно да отбелязвам, че е без презерватив и каквито и да е контрацептиви.

Не мога да пропусна и отровеното от години съзнание на младите поколения. Днес бъдещите 14-16-18-20 годишни майки не ги интересува семейството и да правят деца. Тях ги интересува да си хванат богат батко, да ги води по дискотеки и да ги вози в лъскави коли, да им купува скъпи рокли и бижута и чат-пат да ги клати. За тях раждането на дете ще им развали фигурата и ще им увиснат цицте, с които си изкарват роклите и бижутата. При момчетата е малко по-различно-те само гледат коя мадама да забият: днеска с тая утре оная. Напиват се по дискотеките и се кълчат на музиката на маймунската раса и озлобени от незадоволения си полов нагон търсят къде да се сбият.

Малко по малко нацията ни се претопява и стопява. Малцина останхме тия с чистата кръв и е време вече да се надигнем срещу тая паплач черна и срещу системата. Време е България да реши проблема с мангалите и раждаемоста както той е решен в Европа. В Испания еднократната помощ за раждане на дете е 2500 евро, у нас 250 лв. Съотношението в детските е същото. Какво прави правителството у нас по тоя въпрос?!? Хайде и ние сме в Европа... В Чехия, Испания, Полша, Италия и др. хората обявили се че са цигани и живеещи като такива – на катуни и тумби, не плащат ток, вода, данъци и др. но нямат право да гласуват, нямат право на пенсии, нямат право на имот, нямат право да живеят в градовете и селата на белите хора, нямат право да се мотат по тъмно в населените места, в Чехия(за там имам подробна информация за манагалите и политиката спрямо тях) нямат право да вдигат циганските си сватби по начина по който се прави у нас. А ако направят такава сватба, „качулките“ много бързо се оправят с тях. Свидетели са ми разказвали такава случка.

Относно турците. И те не са по-горе от мангалите. Но за разлика от тях те са ,малко по-цивилизовани и за това са по-опасни. Те притежават същия инстинкт като мангалите-да се държат като стадо. При тях обаче спирачката в раждаемостта е сходните условия на живот, в които се намират спрямо нас и вековното им съжитество с по-интилигентни и развити същества от тях-т.е. ние българите. Но незабравяйте, че турците отдавна бленуват по изгубените територии в България и ще дойде време да усетим отново техния бич.

В заключение искам да кажа, че за нас изхода е в няколко направления. Спиране на помощите за мангалите, вземани от белите хора и даването има за насърчаване на многодетните бели майки. Орязване на правата на мангалите желаещи да живеят на катуни, гета и махали. Отрегулиране и контрол на условията на труд и строги санкции за работодателите превишаващи 8 часовия работен ден и незаплащащи за това извънреден труд. Недопускането на полагането на повече от 150 часа извънреден труд на човек за година както е по закон. Контрол върху ползването на отпуските и строги санкции за работодателите неосигурили ползването на платен годишен отпуск в желаното от работника време. Всичко това може да бъде постигтнато с малко воля от нас, синдикатите и правителството. Но въпроса е, че нито една от тия институции не работи за нас, а напротив работи против нас. Само ние с нашата воля можем да променим съдбата си. Време е да се събудим и да си търсим правата. Не сме животни – ние сме бели мислещи интелигентни човешки същества! Това е нашата държава и имаме право да живеем добре в нея – ние българите, а не получовеците-полумаймуни.

 





Тагове:   срив,   мангали,   раждаемост,


Гласувай:
4




Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Мноого добре 1488!
13.05.2010 22:14
Мноого добре 1488!
цитирай
2. анонимен - da
18.07.2010 22:07
Napred! Ili te nas-ili nie tiah!
цитирай
3. анонимен - само така
24.08.2010 11:11
напълно съм съгласен! бой по маймуните!
цитирай
4. анонимен - Мангалска безнаказаност - с Брюкселска благословия -до кога ще траем - georgesavoy.blog.bg
28.08.2010 14:34
http://polls.bg/poll/id/trabva_li_da_se_plashtat_detski_nadbavki_za_poveche_ot_tri_detsa-520
цитирай
5. анонимен - А след като изтребим циганите...
11.10.2010 21:28
А след като изтребим циганите, кого почваме? Може би инвалидите? А след тях? Чипоносите? И те са малцинство, да му се не види...
цитирай
6. djovana38 - Не се замисляй(към предишния ко...
14.11.2010 22:39
Не се замисляй(към предишния коментар), те няма да изчезнат, нито ще влязат в калъпа та живота! Нали държавата се грижи за тях! Тези, които ни направиха за резил пред света!Защо Европа не ги иска?Повтаряме едно и също- но циганската ни държава е в кърпа вързана след 20 години.Нахални, подли, мързеливи, крадливи,мръсни(не всички), необразовани(и не желаят)!Дори да го закарт насила в училище за 4 часа, после къде се връща- пак там, където един вестник не се купува!Изобщо безсмислено и загубено е всичко!За съжаление!
цитирай
7. анонимен - ferRmqVk
25.05.2011 08:34
Wow! That's a really neat awsner!
цитирай
8. анонимен - NqilhPHSGKeztktj
25.05.2011 21:28
Touchdown! That's a raelly cool way of putting it!
цитирай
9. анонимен - kMAteeUWcwVKQI
26.05.2011 14:42
MtXKea <a href="http://cdglmqubzfoz.com/">cdglmqubzfoz</a>
цитирай
10. анонимен - RaXGFKyJJJkUrdhgT
26.05.2011 19:38
G8hPeL , [url=http://dcnbecnkvqla.com/]dcnbecnkvqla[/url], [link=http://zxkainonckvb.com/]zxkainonckvb[/link], http://msoqggncwxco.com/
цитирай
11. анонимен - RXMvQFKkvNhIet
28.05.2011 18:12
d7XjFS <a href="http://wgysdheilokr.com/">wgysdheilokr</a>
цитирай
12. анонимен - MjSvSdKv
01.06.2011 13:19
K2TDAq , [url=http://emsinvsaixlg.com/]emsinvsaixlg[/url], [link=http://icwymvmjkveu.com/]icwymvmjkveu[/link], http://gutzvnbpqruh.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: thrasher
Категория: Лични дневници
Прочетен: 211265
Постинги: 41
Коментари: 121
Гласове: 70
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930